Dankwoord Pastoor Dölle


Dankwoord pastoor Dölle 

 Beste parochianen, 

 Het was afgelopen zondag 8 maart voor mij een onvergetelijke dag. Fijn dat u met zovele was gekomen, zovele gewone gelovigen, zovele verenigingen, onze koren en muziekgezelschappen, om mij een heel warm en hartelijk welkom te bereiden. Van mijn vrienden hoorde ik: “Je komt wel in een heel fijne en actieve parochie terecht, zoveel mensen in verenigingen, koren en fanfares, zovele andere vrijwilligers.” 

Dank voor al de goede wensen die jullie hebben uitgesproken bij de receptie of die jullie op kaarten hebben geschreven, dank voor de vele mooie cadeaus die ik heb mogen ontvangen.  

Samen met jullie wil ik wat moois gaan maken van onze Clemensparochie, en door jullie aanwezigheid en betrokkenheid op mijn installatie hebben jullie al laten zien dat we dat ook samen kunnen gaan doen. Ik heb er alle vertrouwen en ook veel zin in. 

Zoals gezegd, ik wil graag zoveel mogelijk mensen gaan bezoeken. Als jullie een bezoek op prijs stellen, bel even naar de pastorie en we maken een afspraak. Hopelijk tot snel, 

 Jullie pastoor George Dölle